Connetie-sensor

Omdat mijn paard, na flink ziek te zijn geweest, altijd problemen hield met zijn weerstand en niemand precies kon achterhalen waardoor het nu kwam ben ik gaan zoeken naar verschillende methodes. Uiteindelijk had ik iemand gevonden die werkte met een connectie-sensor en ik merkte dat dit werkte bij mijn paard. Wat zij kon wilde ik ook kunnen, zo ben ik terecht gekomen bij Erik Laarakker en heb daar de ‘Connectie-sensor cursus’ gevolgd.

De connectie sensor is ontwikkeld door Erik Laarakker van holistisch dierenartspraktijk Den Hoek. De connectie sensor wordt binnen de praktijk veel gebruikt om voeding en supplementen te testen. Bij klachten ten gevolge van bijvoorbeeld verkeerde voeding, kunnen we heel specifiek testen welke voeding en/of supplementen wel/niet geschikt zijn voor je paard. Ook kunnen we met de connectie sensor energetische verstoringen lokaliseren en behandelen.

Ik meet eerst met de connectie sensor het hele paard door op energetische verstoringen en behandel deze. Wanneer er organen uit balans zijn kunnen we meten welk middel we hiervoor kunnen gaan inzetten. Uit ervaring werk ik veel met Phytonics maar ik heb verschillende merken waarmee getest kan worden. Ook het type voer kunnen we doormeten. Vaak is een supplement voor 4 tot 6 weken. Het is dan ook aan te raden om een vervolgafspraak te maken na de 1e stop week omdat dan het lichaam zelf het werk weer heeft opgepakt. Elk paard is anders en zal dan ook anders reageren. Het werkt het prettigst als je paard schoon is en in een droge omgeving staat waar deze zo min mogelijk afgeleid wordt. Wanneer je wilt dat ik het voer doormeet zorg dan dat je kleine hoeveelheden klaar hebt liggen van wat je paard allemaal binnen krijgt (brokken, supplementen, kruiden, hooi), dan kunnen we dit bij de meting meenemen.


Ik doe twee soorten metingen :

  • Totale lichaamsmeting; Yin Tang punt, Zijden Harmonics Analemma koord, energetische verstoringen/blokkades, organen, voeding en supplementen.
  • Voermeting voor je paard; uitmeten van kruiden, voeding, supplementen & mineralen.

Mijn advies zal nooit ter vervanging zijn van het advies van een specialist. Hiervoor kan ik dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.